Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران به نقل از وبسایت عربی 21، بنگلادش اعلام کرد که بیش از یک میلیون آواره مسلمان روهینگیایی را در اردوگاه های آوارگان در نزدیکی مرزهایش با میانمار  آمارگیری و ثبت نام کرده است. این تعداد بیش از آمارهایی است که سازمان های مختلف تا کنون اعلام کرده بود.

ارتش بنگلادش در پی آوارگی تعداد زیادی از مسلمانان میانماری به دلیل فشارها و حملات وحشیانه ارتش میانمار و بودائی های افراطی به این اقلیت و پناهنده شدن شان به بنگلادش، ثبت نام پناهندگان را از سال گذشته آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هدف از فرایند ثبت نام کمک به بازگرداندن این آوارگان به شهر و دیار شان است و این مساله جنجال برانگیز است زیرا بیشتر آوارگان نمی خواهند به کشورشان بر گردند.

«سید الرحمن» یکی از ژنرال های ارتش بنگلادش که ریاست طرح ثبت نام را به عهده دارد گفت:« تا کنون یک میلیون و 4742 نفر آواره روهینگیا ثبت نام شده اند و به آنها کارت ثبت نام بیومتریک داده شده است».

این آمار از آمار 962 هزار نفر آواره روهینگیا که سازمان ملل اعلام کرد در جنوب شرق بنگلادش در نزدیکی مرزهای میانمار هستند، بیشتر است. 

این در حالی است که روز گذشته خبرگزاری رویترز اعلام کرد که مسئولان کشورهای میانمار و بنگلادش پس از اولین دیدار خود با هدف عملی کردن توافقنامه‌ای که در نوامبر سال ۲۰۱۷ میلادی به امضا رسید، با اجرای روند دو ساله برای بازگشت مسلمانان روهینگیا به کشور میانمار موافقت کردند.

در جریان این نشست که در نایپیداو، پایتخت میانمار برگزار شد، دو طرف توافق کردند که هر هفته ۱۵۰۰ آوارۀ روهینگیا به میانمار بازگردند.

در بیانیه‌ای که در پی این دیدار توسط وزارت خارجه بنگلادش منتشر شد از زمان آغاز روند بازگشت سخنی به میان نیامده اما تاکید شده است که در جریان اجرای آن، به موضوع «خانوداه‌ به‌عنوان یک واحد یکپارچه» توجه خواهد شد.

بر اساس این بیانیه، مقامات میانمار نیز در جریان این نشست بار دیگر بر تعهد خود مبنی بر توقف اخراج ساکنان این کشور تاکید کرده‌اند. همچنین مقرر شده است که دولت میانمار برای آن دسته از مهاجرانی که قبل از بازسازی خانه‌هایشان به این کشور برمی‌گردند، پناهگاه‌های موقتی تهیه کند.

دولت میانمار پس از برگزاری این نشست هیچ بیانیۀ مستقلی منتشر نکرد اما پیش از این، سخنگوی دولت اعلام کرده بود پناهجویانی که به کشور برمی‌گردند، چنانچه بتوانند تاییدات لازم را به دست بیاورند، می‌توانند برای درخواست شهروندی میانمار اقدام کنند.

بحران روهینگیا پس از آن اوج گرفت که در ۲۵ اوت سال ۲۰۱۷ میلادی در پی حملۀ شورشیان به چند ایستگاه پلیس در ایالت راخین در اعتراض به تبعیض‌های گستردۀ قومی، دور جدیدی از سرکوب‌ها توسط ارتش این کشور آغاز شد. در جریان سرکوب‌های خشونت‌بار که از سوی سازمان ملل به عنوان «پاک سازی قومی» توصیف و محکوم شد، ۶۵۰ هزار نفر به بنگلادش فرار کردند.

 

انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۵۵۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس| بازیگر مشهور هلندی مسلمان شد

دانی رولوینک، بازیگر مشهور هلندی، به تازگی به دین اسلام گرویده است. 

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۶۵ درصدی پروژه ۱۸۰ واحدی زیتون گرگان
  • ۴۰۰ سال پیش شغل اصلی مردم دربند خرید و فروش برده بود!
  • علی‌اکبر طوفان‌پناه به کما رفت
  • بازیگر قدیمی سینما به کما رفت + عکس
  • حمله تند روزنامه نزدیک به قالیباف به مهدی نصیری /بعد عمری رادیکالیسم به کسانی رسیده که نان فحش دادن به آنها را سر سفره خود برده بود
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری
  • پیدا شدن دختر فراری در کلانتری | عکس‌های زننده دختر جوان در فضای مجازی | دخترم آبرویم را برده است 
  • جنایات کومله به روایت تنها معلم بازمانده زندان «برده سور»
  • بازیگر قدیمی به کما رفت
  • عکس| بازیگر مشهور هلندی مسلمان شد